Chalet te huur

Ons knusse houten chalet dat net over de Zwitserse grens, aan het prachtige meer van Lugano in Porlezza staat, is te huur/kun je huren. Dit typisch Italiaanse dorpje ligt in het schitterend alpengebied.

Ons luxe ingerichte chalet staat op Internationaal Camping in Porlezza en is ideaal en gunstig gelegen in een van de mooiste straatjes van de camping (Via Rotterdam) en 40 meter van het strand van het meer van Lugano. Als u een extra chalet nodig hebt omdat u bijvoorbeeld met twee gezinnen komt kunnen wij voor u informeren bij andere verhuurders naar een chalet vlakbij de onze.

De camping is van vele gemakken voorzien zoals tennisbanen, voetbalveld, speeltuintje, pizzeria en een heel mooi zwemparadijs met verschillende glijbanen en zwem- en kinderbaden. Ook worden er in het hoogseizoen vele activiteiten georganiseerd.

Op de camping zijn diverse watersport mogelijkheden. Motor- en speedboten zijn toegestaan. De camping ligt direct aan het meer en heeft een mooi strand waar het heerlijk toeven is.

In het nabijgelegen dorpje Porlezza is ‘s avonds de boulevard mooi verlicht en kunt u genieten van echt Italiaans ijs terwijl u een wandeling maakt langs het meer.

Kijk rustig rond op de site. Er staat veel informatie op over het chalet, de camping en de omgeving. Besluit u om te boeken neem dan via het contactformulier contact met ons op om de reservering vast te leggen.

Wij wensen u alvast veel plezier tijdens uw vakantie.

Jan-Pieter en Dora Tepper


Vind je het te ver om te rijden? Kijk dan hier voor vliegtickets voor vliegvelden in de omgeving.
Chalet te huur in Porlezza: Zwembad camping Porlezza
Chalet te huur in Porlezza: Vooraanzicht chalet