Chalet te huur Hardenberg

Op vakantiepark het Stoetenslagh verhuren wij een nieuw gezellig ingericht chalet.

Het vijfsterren vakantiepark ligt midden in de bossen tussen het prachtige Overijsselse Vechtdal en het Reestdal. Dit vakantiepark is geweldig voor gezinnen met (oudere) kinderen!  Er worden elk jaar activiteiten georganiseerd voor Jong en oud, iedereen zal zich hier tijdens hun kampeervakantie uitstekend vermaken. Er is zelfs een jeugdhonk waar tijdens de schoolvakanties iedere avond disco is! Voor gezinnen met kinderen is dit vakantiepark in Overijssel een echte aanrader.

Op het het park, is een recreatieplas van circa vijf hectare met glijbanen en allerlei waterspeeltoestellen, ook heeft het een overdekte zwembad wat in Caribische piratenstijl is ingericht, voor de mindere mooie dagen is er een compleet binnen strand!

In de omgeving van het park kunt u diverse uitjes maken. Wat dacht u van een dagje naar museumdorp Orvelte, Giethoorn of Zwolle. Wilt u met het hele gezin op pad? Denk dan aan Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of Wildlands in Emmen. Of verken de prachtige omgeving  te voet of met de (op de camping gehuurde) fiets!

Kijk rustig rond op de site. Er staat veel informatie op over het chalet, de camping en de omgeving. Besluit u om te boeken, neem dan via het contactformulier contact met ons op om de reservering vast te leggen.

Wij wensen u alvast veel plezier tijdens uw vakantie.

Jan-Pieter en Dora Tepper