Ons Chalet Callantsoog

Onze ruime chalets staan op prachtige locaties en op ruime kavels, hebben een eigen parkeerplaats en zijn volledig ingericht voor vakantiegebruik.

Gezellig ingerichte woonkamer met een 2 persoons bank/stoelen, een eethoek, dvd en digitale tv met alle Nederlandse zenders. Ook zijn er diverse gezelschapspellen aanwezig. Een kachel zorgt voor de warmte tijdens de frissere avonden in het voor- en najaar.

Volledige keukenuitrusting, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, senseo apparaat en magnetron. Ook om de veiligheid is gedacht, er hangt namelijk een grote brandblusser en een rook- en koolmonoxide melder.

De ouderslaapkamer heeft een 2-persoons bed, en de kinderslaapkamers hebben plek voor 3 personen (stapelbed). Alle bedden zijn voorzien van 1 persoons dekbedden en kussens.

De chalets hebben twee terrassen. Zowel op als voor de veranda heeft u de mogelijkheid om te relaxen.
De ruime veranda’s zijn gedeeltelijk overdekt en hebben een heerlijke loungeset, zodat u kunt genieten van de buitenlucht.

Speciaal voor kleine kinderen stelt Chalet2rent een kinderstoel en een kinderbedje gratis beschikbaar.

Er is gratis internet in onze chalets.


Zelf mee te nemen:

    • Beddengoed: 3 één persoons hoeslakens en 1 twee persoons hoeslaken en 5 één persoons dekbedovertrekken en 5 kussenslopen
    • Keukendoeken en badhanddoeken

Wij vragen u voor dat u vertrekt, het chalet veegschoon achter te laten, en de vuilnisbakken te legen. Voor het schoonmaken van ons chalet vragen wij een bedrag van €45,00 euro, zodat u en wij weten dat u in een schoon chalet verblijft.

Wij zijn erg zuinig op ons chalet en hopen dat u dat ook bent zodat de gasten welke na u arriveren in een compleet ingericht vakantieverblijf komen. Daarom vragen we een borg van 100 euro.

Deze borg krijgt u 6 weken na uw verblijf teruggestort als u het chalet keurig en compleet hebt achtergelaten.

Wij vragen u vriendelijk niet te roken in het chalet. Tevens zijn in verband met de hygiëne geen huisdieren gewenst en mag er op de veranda niet gebarbecued worden.