Chalet te huur in Hardenberg

Op camping ’t Veld verhuren wij een gezellig ingericht chalet.

Deze vijfsterren camping ligt midden in de bossen tussen het prachtige Overijsselse Vechtdal en het Reestdal. Deze camping is geweldig voor gezinnen met (oudere) kinderen!  Er worden elk jaar activiteiten georganiseerd voor Jong en oud, iedereen zal zich hier tijdens hun kampeervakantie uitstekend vermaken. Voor zowel gezinnen met kinderen als oudere gasten is deze camping in Overijssel een echte aanrader.

Op de camping is een overdekt zwembad met een 50 meter lange waterglijbaan en een overdekte speelhal aanwezig.

Naast de camping ligt een visvijver met zandstrand en op een kilometer afstand ligt een grote recreatieplas (de Oldemeijer)

In de omgeving van het park kunt u diverse uitjes maken. Wat dacht u van een dagje naar museumdorp Orvelte, naar Giethoorn of Zwolle. Wilt u met het hele gezin op pad? Denk dan aan Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of Wildlands in Emmen. Of verken de prachtige omgeving  te voet of met de (op de camping gehuurde) fiets!

Of u nu met zijn tweeën of met het hele gezin bent; in dit chalet is het onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie. Eén huisdier is uiteraard toegestaan, het gezin is toch pas compleet als ook uw viervoeter mee mag!

Kijk rustig rond op de site. Er staat veel informatie op over het chalet, de camping en de omgeving. Besluit u om te boeken, neem dan via het contactformulier contact met ons op om de reservering vast te leggen.

Jan-Pieter en Dora Tepper