Ons chalet op Ameland

Ons chalet staat op een ruime en prachtige locatie en alle faciliteiten van het park en het zwembad liggen op loopafstand van het chalet,
U kunt van deze faciliteiten gratis gebruik maken
Het chalet heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een gezellige zit en eethoek, en een digitale tv met alle Nederlandse zenders.
Ook zijn er diverse gezelschapsspelen aanwezig. Een vloerverwarming uitgevoerd door een cv installatie zorgt voor de warmte tijdens de frissere avonden in het voor- en najaar en in de winter.
Verder is ons chalet uitgerust met volledige keukenuitrusting, voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, Senseo apparaat en magnetron.
Ook aan de veiligheid is gedacht, er hangt een brandblusser, er is een blusdeken en verder een rook- en koolmonoxide melder.

Het chalet is geschikt voor 5 personen.
Er zijn 2 slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed voorzien van een eenpersoons daarboven..
Alle bedden zijn voorzien van één persoons dekbedden.

Of u nu met zijn tweeën of met het hele gezin bent; in deze vakantie chalet is het onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.


Om uw vakantie compleet te maken, beschikt ons chalet over een ruim en volledig afsluitbaar omheind terras op het zuiden, compleet met een gezellige zithoek en tuinset. Hier kunt u heerlijk uit de wind zitten en genieten van uw vakantie.

U mag in overleg met de camping een tentje bij het chalet plaatsen.

Speciaal voor onze jongste gasten stelt Chalet2rent een kinderstoel en een kinderbedje gratis beschikbaar.

Er is gratis internet in onze stacaravan.

nieuw chalet
Zijkant chalet met fiets
Woonkamer stacaravan Ameland

Zelf mee te nemen:

Beddengoed:

  • 5 éénpersoons hoeslakens
  • 5 éénpersoons dekbedovertrekken
  • 5 kussenslopen

Keukendoeken en badhanddoeken

Wanneer u bed- en of badlinnen wilt huren kunt u op onderstaande link klikken. U geeft de bestelling door en het wordt bij het chalet gebracht (en ook weer opgehaald). https://bit.ly/3gxTKRw

Wij vragen u voor dat u vertrekt, het chalet veegschoon achter te laten, en de vuilnisbakken te legen. Voor het schoonmaken van ons chalet vragen wij een bedrag van €55,00 euro, zodat u en wij weten dat u in een schoon chalet verblijft.

Wij zijn erg zuinig op ons chalet en hopen dat u dat ook bent zodat de gasten welke na u arriveren in een compleet ingericht vakantieverblijf komen. Daarom vragen we een borg van 100 euro.

Deze borg krijgt u 6 weken na uw verblijf teruggestort als u het chalet keurig en compleet hebt achtergelaten.

Wij vragen u vriendelijk niet te roken in ons chalet.

Interieur Stacaravan Ameland
Masterbedroom Stacaravan Ameland
Masterbedroom Stacaravan Ameland
Keuken
kleine slaapkamer
Nieuwe douche