Vakantiehuis te huur aan het Lauwersmeer

Gezellig ingericht zes persoons vakantiehuis met sauna op loopafstand van het Lauwersmeer.

Ons vakantiehuis staat op het kleinschalig Bungalowpark de Schans in het pittoreske dorpje Oostmahorn dat gelegen is in het uiterste Noorden van de provincie Friesland.

Direct naast het bungalowpark is een mooie ruime jachthaven waar u fietsen, surfplanken of bootjes kunt huren.

Gezellig zitten in een restaurantje met uitzicht over het water, kunt u op de jachthaven, waar ook een snackbar en een winkeltje is. In de nabije omgeving van het park is een zeil- en surfschool, met een mooi strand.

In het dorpje Anjum zijn meerdere winkels, restaurants, banken en een supermarkt. Het VVV-kantoor dat gevestigd is in een oude windmolen zult u daar ook vinden.

Vanuit ons huis zijn er talloze mogelijkheden voor leuke dagtochtjes. Zo zou u een bezoekje kunnen brengen aan het gezellige vissersdorpje Lauwersoog. Van hieruit kunt u met de boot naar het Friese Waddeneiland Schiermonnikoog.
Dagje winkelen? Dat kan in Dokkum en vergeet dan niet omhoog te kijken naar de mooie oude geveltjes!

Ook Leuk voor de kinderen, is De Zeehondencreche in Pieterburen, en in Veenwouden is een pretpark dat garant staat voor uren speelplezier!

Of u nu met zijn twee├źn of met het hele gezin bent; in dit vakantiehuis is het onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie. Huisdieren zijn uiteraard toegestaan, het gezin is toch pas compleet als ook uw viervoeter mee mag!

Jan-Pieter en Dora Tepper